fbpx

Meistä

Taito Rakentajat Oy on Hämeenlinnassa sijaitseva, vuonna 2019 alkunsa saanut rakennus- ja saneerausalan yritys.

Taito Rakentajat perustettiin 4 ystävyksen toimesta tarjoamaan korjausrakentamisen palveluita pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaille. Toimenkuva tästä on ajansaatossa laajentunut myös taloyhtiöiden sekä isännöitsijöiden kanssa tehtävään yhteistyöhön ja tarkoituksenamme on laajentaa toimintaamme myös uudisrakentamisen puolelle. Tänä päivänä yrityksemme työllistää jo monta rakennusalan ammattilaista, joilla on hallussaan vaaditut sertifikaatit eri työvaiheiden suorittamiseksi. Toimialueemme on toistaiseksi Hämeenlinna +100km.

Taito Rakentajat Oy tarjoaa asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella kaikki palvelut korjausrakentamisen saralla. Yrityksemme hyvin laajan kumppaniverkoston avulla asiakkaillemme voidaan tarjota saneeraukseen ja remontointiin liittyvät LVISK – alan työt, sekä paljon muita palveluita sisustussuunnittelusta aina kiinteistövälitykseen saakka.

Liiketoimintamme peruspilareita ovat asiakastyytyväisyys, ammattimaisuus, ripeys sekä joustavuus. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, joka takaa asiakkaillemme luotettavasti ja ammattimaisesti toteutetun lopputuloksen.

Tiimi

Pyydä tarjous!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen ja pyydä tarjous tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Pyydä tarjous!

Varaa aika maksuttomaan kartoitukseen ja pyydä tarjous tai soita kysyäksesi lisää. Teemme yksilöllisen tarjouksen kiinteällä hinnalla.

Lue uusimpia artikkeleitamme