fbpx

Kesämökin terassin ja pihan rakentaminen

Asiakkaan toiveena oli saada ylämökkiin terassi, tonttia kiertävältä tieltä laattapolku saunalle sekä saunalta raput laiturille.

Työt alkoi maanrakennustöillä raivaamalla ja tasoittamalla reitin portaille, kivipolulle ja yläterassin rappusille.

Teimme raput huomioiden asiakkaan toiveen joka oli, että rappusten välissä oleva tasanne tulee olla kääntyvä kaivon tyhjennystä ajatellen. Rappujen rungon pohjana oli betonivalut joihin kiinnitimme rungon.

Laattapolku ladottiin paikalleen seuraavaksi. Pohja täryteltiin suoraksi ja laitoimme suodatinkankaan estämään kasvuston pääsyä laattojen väliin. Polun pohjalle asennettiin myös salaojaputki jotta mahdollinen valuva vesi ei pääse saunalle asti vaan valuu saunan ohi.

Lopuksi teimme ylämökin terassin, jossa kelpaa viettää kesäiltaa. Terassin teossa kuunneltiin myös asiakkaan toivetta ja teimme terassin alle jäävän vedenkestävän tilan joka toimii varastona tulevaisuudessa.

Lopputulemana oli hieno kokonaisuus, joka somistaa koko tonttia. Työt kesti 3 viikkoa ja hintaa muodostui  töille ja materiaaleille yhteensä 12 700 euroa.

ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin remontti mielessä? Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen.

Taito Rakentajat Oy

Y-tunnus: 3017335-9

Pyydä asiantuntijamme maksuton arviokäynti!
Soita tai täytä yhteydenottolomake