fbpx

Keittiöremontit

Tiedustelut ja työtilaukset

Keittiöremontit laadukkaasti Taito Rakentajilta!

Keittiö on kotisi käytetyin tila, jossa vietetään kodin tärkeitä hetkiä. Tehdään ruokaa, syödään, nauretaan ja jaetaan kuulumisia. Eikö näitä asioita olisi mukavampi tehdä keittiössä, josta oikeasti pidät?

Keittiöremontin tarve ja laajuus on tapauskohtaista. Keittiöremontin laajuus riippuu siitä, mitä sinä haluat keittiöltäsi. Toisinaan pelkällä kaapistojen ovien vaihdolla saadaan ihmeitä aikaan, toisinaan taas halutaan remontoida koko keittiö uusiksi aina kodinkoneita myöten.

Kylpyhuoneen ohella keittiö on yksi kodin suurimmista ja tärkeimmistä remonttikohteista, ja sen suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaa aina pyytää ammattilainen avuksi. Hyvin toteutettu keittiöremontti nostaa asuntosi arvoa, keventää arkisia puuhia ja saa kotisi tuntumaan entistäkin viihtyisämmältä ja kodikkaamalta.

Taito Rakentajat toteuttaa keittiöremonttisi ammattitaidolla ja jokaista toivettasi kunnioittaen näin saat keittiön, jossa jokainen aamu on mukava aloittaa.

Laske keittiöremonttisi hinta-arvio laskurin avulla.

Suunnittelu

Keittiöremontti alkaa kartoitus käynnillä. Suunnittelemme uuden keittiön ja sen koneet ja laitteet yhdessä, sinun toiveesi huomioon ottaen. Huolellinen remontin suunnittelu takaa parhaan lopputuloksen.

Uudet keittiön pinnat

Kun haluat remontoida keittiötäsi, kannattaa aina harkita myös katto-, seinä- ja lattiapintojen uusimista. Näin pääset kokonaisvaltaisesta keittiöremontista samalla vaivalla, ja kaikki keittiön pinnat ovat samanikäisiä. Uudet lattia- ja seinäpinnat on helppo pitää puhtaina, ja samalla saat keittiöösi päivitetyn ilmeen.

Valaistus ja työtilat

Sitä ei uskoisi, millaisia ihmeitä oikea valaistus saa keittiössä aikaan – puhumattakaan siitä, että on kunnolla laskutilaa. Suomalaisia keittiöitä vaivaa usein valaistuksen, pistorasioiden ja työtilojen vähyys. Keittiöremontissa nämäkin ongelmat saadaan korjattua.

Keittiöremontin hinta

Ammattilainen osaa katsoa kokonaisuutta ja tehdä sinulle juuri sopivan keittiön. Budjetti riippuu aina keittiöremontin laajuudesta ja materiaaleista. Jos vanhojen kaappien rungot ovat hyvät, saattaa olla perusteltua vaihtaa vain ovet ja pöytätasot. Näin kustannuksia saadaan tiputettua.

Onko sinulla keittiöremontti mielessä?

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi keittiö!

Voit maksaa remonttisi helposti osissa

Remontti rahoituksella

Projektin eteneminen

Remontoimme ja rakennamme perustuksista aina talon savupiippuun

Vaihe 1.
Suunnittelu

Kartoituskäynti, suunnitelma, rahoitusvaihtoehdot.

Vaihe 2.
Valmistelu

Aikataulujen sopiminen, urakkalaskenta, työn valmistelu.

Vaihe 3.
Työn aloitus

Aloitetaan sovittu työ.

Vaihe 4.
Hyväksyttäminen

Jälkien siivous, työn tarkistuttaminen asiakkaalla, kädenpuristus onnistuneesta työstä.

Referenssit

Tutustu toteutuneisiin kohteisiimme!

Vastuullista rakentamista

Miksi valita
Taito Rakentajat?

Taito Rakentajat Oy on Hämeenlinnalainen rakennusyritys, jonka perustana toimii asiakastyytyväisyys. Kauttamme saat kaikki kodin sisä- ja ulkoremontit sähkö- ja putkitöineen.
 
Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityishenkilöt. Lisäksi toteutamme remontteja yrityksille ja taloyhtiöille. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
 
Toimimme 100km säteellä Hämeenlinnasta.

Laatu

Kaikki remonttimme toteutetaan aina varmalla otteella laadusta tinkimättä.

Palvelu

Remontit toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Aikataulu

Toteutamme remontit aina sovitun aikataulun puitteissa, jotta remontti tapahtuisi sinulle mahdollisimman mutkattomasti.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta. Teemme siis aina kaikkemme jotta olet tyytyväinen palveluun sekä lopputulokseen.

Takuu

Kaikille remonteillemme myönnämme vähintään 2 vuoden takuun, jotta voit rentoutua vielä remontin jälkeenkin.

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin remontti mielessä? Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen.

Pyydä asiantuntijamme maksuton arviokäynti!
Soita tai täytä yhteydenottolomake