fbpx

Omakotitalon keittiöremontti

Toteutimme asiakkaalle keittiön ulkoilmeen päivityksen. Kävimme kartoittamassa useita eri vaihtoehtoja, joiden pohjalta toteutimme suunnittelun keittiön toimittajan kanssa. Keittiökalusteissa päädyttiin valitsemaan Charmian materiaalit. Keittiöön jätettiin vanhat kaapistojen rungot, joten vaihdettavaksi jäi ovet, laatikostot, tasot, lavuaari, välitila levyt, uuni, liesi ja liesituuletin. Myös vanhat tapetit poistettiin ja seinät tasoitettiin ja maalattiin.

Lähdimme toteuttamaan työtä poistamalla vanhat tapetit ja ottamalla kaiken vaihdettavan irti. Seinät tasoitettiin ja maalattiin ennen kuin aloimme kiinnittämään mitään uusia kalusteita. Kiinnitimme tämän jälkeen yläkaapiston kokonaisuudessaan. Tasot, lavuaari ja liesi laitettiin seuraavaksi. Tämän jälkeen ala laatikostot ja kaapisto. Viimeisenä välitilalevyt liimattiin vanhojen laattojen päälle ja liesituuletin kupuineen laitettiin paikalleen.

Lopputuloksena syntyi kokonaan ilmettään muuttanut keittiö. Työn kesto oli noin 7 työpäivää ja kustannuksiltaan loppusumma oli 10 800 euroa joka kattoi materiaalit sekä työt.

Katso ennen ja jälkeen kuvat!

ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN
ENNEN
JÄLKEEN

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin remontti mielessä? Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen.

Taito Rakentajat Oy

Y-tunnus: 3017335-9

Pyydä asiantuntijamme maksuton arviokäynti!
Soita tai täytä yhteydenottolomake