fbpx

Kattoremontit

Tiedustelut ja työtilaukset

Kattoremontit laadukkaasti Taito Rakentajilta!


Ehjä ja toimiva katto on kotisi turva!

Talo ja sen asukkaat voivat hyvin kun kate pitää sateen, aluskate ohjaa tiivistyvän veden turvallisesti pois sekä riittävä tuuletus pitää kosteuden poissa ja rakenteet kuivina. Huonolla ja käyttöikänsä päässä olevalla katolla voi olla vakavia seurauksia. Usein katon puutteet eivät näy päälle ja näin kosteus pääsee tekemään tuhojaan vuosikausia. Kun viivyttää tarkastusta ja remonttia pitkään, voi olla että pelkkä kattoremontti ei enää riitäkään. Kosteus hiipii syvemmälle ja antaa oivan kasvualustan homeelle ja mikrobeille. Toimiva ja ehjä katto vaikuttaa myös sisäilmaan. Ummehtunut haju sisällä saattaa kertoa kattovaurioista. Mikäli kattosi on rakenteellisesti hyvässä kunnossa mutta ulkonäkö ei ole enään entisellään voidaan ulkonäköä kohentaa esimerkiksi katon maalauksella.

Toteutamme kattoremontit vankalla ammattitaidolla laadusta tinkimättä.

Onko sinulla kattoremontti mielessä?

Pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeisiin soveltuva kattoremontti!

Laske kattoremonttisi hinta-arvio laskurin avulla.

Voit maksaa remonttisi helposti osissa

Remontti rahoituksella

Näin kattoremonttisi etenee

1. Kartoituskäynti

Kartoituskäynnillä kartoitamme kanssasi, mikä on kattoremontin tarve. Määrittelemme yhdessä kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit, jotta kattoremontti on loppuun asti mietitty.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen kattoremontistasi, johon kirjaamme yhdessä sovitut asiat kattourakasta. Kattoremontin hinta on tärkeä asia, mutta vielä tärkeämpää on valita oikeat kattoratkaisut, jotka toteutetaan ammattitaitoisesti alusta loppuun.

3. Toteutus

Toteutamme kattoremontin ammattitaitoisesti aikataulussa pysyen.

4. Siivous

Ammattitaitoisen jäljen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaamme jätetään siistiin kuntoon eli huolehdimme kaikki aiheuttamamme jätteet pois.

5. Takuu

Annamme kattoremonteille 5 vuoden takuun. Valmistaja antaa katemateriaalille 30 – 50 vuoden takuun valitusta materiaalista riippuen.

Referenssit

Tutustu toteutuneisiin kohteisiimme!

Vastuullista rakentamista

Miksi valita
Taito Rakentajat?

Taito Rakentajat Oy on Hämeenlinnalainen rakennusyritys, jonka perustana toimii asiakastyytyväisyys. Kauttamme saat kaikki kodin sisä- ja ulkoremontit sähkö- ja putkitöineen.
 
Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityishenkilöt. Lisäksi toteutamme remontteja yrityksille ja taloyhtiöille. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!
 
Toimimme 100km säteellä Hämeenlinnasta.

Laatu

Kaikki remonttimme toteutetaan aina varmalla otteella laadusta tinkimättä.

Palvelu

Remontit toteutetaan aina avaimet käteen periaatteella asiakkaan toiveita kunnioittaen.

Aikataulu

Toteutamme remontit aina sovitun aikataulun puitteissa, jotta remontti tapahtuisi sinulle mahdollisimman mutkattomasti.

Asiakastyytyväisyys

Asiakastyytyväisyys on toimintamme perusta. Teemme siis aina kaikkemme jotta olet tyytyväinen palveluun sekä lopputulokseen.

Takuu

Kaikille remonteillemme myönnämme vähintään 2 vuoden takuun, jotta voit rentoutua vielä remontin jälkeenkin.

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin remontti mielessä? Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen.

Pyydä asiantuntijamme maksuton arviokäynti!
Soita tai täytä yhteydenottolomake