fbpx

Palvelut taloyhtiöille

Me Taito Rakentajilla teemme yhteistyötä taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden kanssa. Hoidamme vaivattomasti taloyhtiön arkiset korjaustyöt kuin suuremmatkin saneeraukset aina laadukkaalla ja varmalla otteella oli sitten tarve julkisivusaneeraukselle, märkätilaremontille tai vaikka rappukäytävän huoltomaalaukselle.

Vaivatonta taloyhtiön kunnossapitoa

Taloyhtiön remontit ovat osa normaalia taloyhtiön arkea. Rakennukset kuluvat ja siksi niitä on korjattava ja kunnostettava säännöllisesti. Teemme taloyhtiöille mm. 

  • kylpyhuone- ja saunaremontit
  • julkisivujen maalaukset
  • parvekeremontit
  • piha- ja väliaitojen uudistamiset
  • Yleisten tilojen remontit

Teemme kylpyhuone- ja saunaremontit vedeneristystöineen. Yrityksellämme voimassa oleva VTT:n märkätilojen vedeneristäjä -sertifikaatti varmistaa työn korkean laadun. Urakkatarjouksemme sisältävät putki- ja sähkötyöt. Kaikenlaiset taloyhtiön remontit tehdään hyviä rakennustapoja noudattaen, sovitussa aikataulussa ja sovituin ehdoin. Kerromme aina rehellisesti alihankkijoidemme yhteystiedot.

Toimintatapamme

Maksuton suunnittelu

Kuuntelemme toiveesi sekä tarpeesi ja suunnittelemme kanssasi kotisi uuden ilmeen. Sovimme aikataulun ja annamme kokonaisuudesta täsmällisen kustannusarvion. Tarvittaessa saat kauttamme joustavan rahoituksen.

Mittaus

Ammattitaitoiset mittamiehet mittaavat remonttikohteen tarkasti ennen työn aloittamista. Varmistamme, että tehdas saa oikeat mitat kalusteita, tasoista ja lattioista, sekä muista remontti materiaaleista. Tarkalla lasermittauksella varmistamme työn sujuvan etenemisen.

Suojaus

Siirrämme ja suojaamme huonekalusi uudistettavasta tilasta ennen töiden aloittamista. Tarvittaessa huolehdimme puolestasi taloyhtiön tarvitsemat remontti-ilmoitukset.

Asennus

Puramme varoen vanhan ja luomme tilalle huolellisesti uutta. Käytämme omia osaavia asentajiamme. Näin varmistamme, että yhdessä sopimamme aikataulut varmasti pitävät. Asennuksen jälkeen siivoamme tilan ja kierrätämme puolestasi remonttijätteet.

Lopputarkistus

Tarkistamme työn jäljen yhdessä kanssasi ja toimitamme selvityksen tekemistämme töistä kotitalousvähennystä varten. Samalla otamme ilolla vastaan kaikki kehitysideasi toimintamme kehittämiseksi.

Palveluitamme

Ota yhteyttä

Maksuttoman kartoituksen pystyt varaamaan helposti yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Pyrimme aina toimimaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti myös aikatauluissa, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan kartoitukselle.

Ota yhteyttä

Maksuttoman kartoituksen pystyt varaamaan helposti yhteydenottolomakkeella tai soittamalla. Pyrimme aina toimimaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti myös aikatauluissa, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan kartoitukselle.

Viimeisimmät artikkelit