fbpx

Artikkelit

Lue uusimmat artikkelimme ja saatat saada hyödyllistä tietoa kotisi remontointiin!

Näin varmistat parhaiten, että remonttisi hinta ja laatu todella kohtaa

Me suomalaiset emme halua “vääntää” tai “vängätä”, emmekä halua häiritä tai liikaa kyseenalaistaa. Hyväksymme usein pelkät suulliset sopimukset ja jupisemme sitten itseksemme tai kaverille, kun kaikki ei mennytkään kuin Strömsössä. Emme halua pahaa ihmisille, emmekä halua loukata tai vaikuttaa liian päällepäsmäriltä, ja tämän vuoksi usein sivuutamme oman etumme. Varsinkin niinkin tärkeässä asiassa, kuin oman kodin remontoinnissa, kannattaa luottaa ammattilaisiin, mutta kannattaa myös turvata omaa selustaa ja olla kartalla kaikista tärkeistä asioista. Älä ole siis turhaan vastuuton, vaan keskity asioihin, jotka varmistavat, että maksat oikean hinnan oikeasta laadusta. Sinä ja kotisi ansaitsette sen! Keskity siis seuraaviin asioihin:

Lue lisää »

Ekologinen remontti

Ympäristöystävällisyys on tätä nykyä paljon tapetilla, myös remontoidessa. Ekologisuus on noussut arvona esiin lähes kaikkialla ja jotta puhe ei olisi vain kuumaa ilmaa, listasimme sinulle muutamia ajatuksia alle, kuinka sinä myös voit toteuttaa remonttisi ympäristöä ajatellen. Luonto kiittää, kun niin remontin suunnittelu, toteutus, pohja- ja jälkityöt kuin materiaalivalinnatkin tehdään ekologisesti. Olkoon ekologisuus siis myös ihan oikealla tapetilla!

Lue lisää »

Mistä tekijöistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

Kylpyhuone on monille meille yksi tärkeimmistä kodin tiloista, joten sen viihtyvyyteen ja toimivuuteen kannattaa panostaa. Monet miettivätkin, mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu ja pitääkö joihinkin asioihin keskittyä enemmän kuin toisiin. Kylpyhuone on yleensä kovassa kulutuksessa eikä kovin moni aktiivisesti suunnittele remontoivansa sitä vuosittain, joten homma kannattaakin tehdä kerralla kunnolla ja pitkäikäisyys mielessä alusta asti. Koska monet työvaiheet tulee suorittaa lain ja eri sääntöjen mukaisesti, kokonaisuudesta kannattaa aina olla kartalla. Älä siis säästele väärissä paikoissa ja muista tarttua toimeen heti ensimmäisten kulumisen merkkien ilmaannuttua.

Lue lisää »

Sopivan lattiamateriaalin valinta

Eteiseen laminaatti vai laatta? Parketti myös lastenhuoneeseen vai sittenkin muovimatto? Lattiapinnoitteen valinta on makukysymys, mutta ulkonäön lisäksi tulisi kiinnittää huomiota pinnoitteen sopivuuteen suhteessa tilan käyttöön. Lattia on yksi kotisi tärkeimmistä ja näkyvimmistä pinnoista siksi lattiaremontti kannattaakin suunnitella huolella. Lattiamateriaalin valintaan vaikuttaa käyttötarkoituksen ja ulkonäön lisäksi kestävyys sekä hoidettavuus.

Lue lisää »

Ota yhteyttä

Onko sinulla jokin remontti mielessä? Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille soittamalla tai täyttämällä  yhteydenottolomakkeen.

Pyydä asiantuntijamme maksuton arviokäynti!
Soita tai täytä yhteydenottolomake